Maandag 3 september van Düsseldorf naar Dubai
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
03 September 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
De vlucht is erg goed verlopen! De stewardessen zorgden goed voor mij: ik kreeg eten en drinken! Daarnaast had ik zelfs een privé televisie! Wat wil je nog meer!
Om half 9 (lokale tijd, dus half 7 in Nederland) landde het vliegtuig in Abu Dhabi. Nadine en ik, als twee behoorlijke blondjes, konden natuurlijk onze bagage niet vinden. Uiteindelijk hadden we het aan de andere kant van het vliegveld gevonden, waarbij we in de rij stonden met alleen maar witte jurken. Ik voelde me net een attractie! Meisjes met blond haar, zo bijzonder is dat toch niet?
Bij het vliegveld stond een busje voor ons klaar, die ons naar Dubai heeft gebracht. Helaas niet in de buurt van het hotel dus moesten we met een taxi naar het hotel worden gebracht. Om half 12 hadden we eindelijk het hotel bereikt!
Het hotel is echt een mega hotel, met wel acht verdiepingen en zowat 100 kamers per verdieping. De kamer is netjes en de douche is fijn. Mag dus niet klagen!
In Dubai raakt de temperatuur bijna de 45 graden aan, waardoor het buiten echt een sauna is! We hebben dus maar besloten om morgen met de bus naar het stand te gaan. Om 9 uur vertrekt de bus en nu is het bijna half 2! Dus tijd om naar bed te gaan !!
Liefss Cynthia
04 September 2012 - 17:47
Lynn Kummer:
Hey meid,
Wat een beleving hè?! Geweldig! Heel veel plezier vandaag aan het strand!